Textproduktion ~ Texthantering

 

Jag är intresserad av textuppdrag inom alla områden. Jag kan allt från att skapa en text från första bokstaven till redigering, korrekturläsning samt all slags förvandling av text från torr och tråkig till levande och personlig eller från oattraktiv till säljande, egensnickrad till professionell.

 

Jag skriver alla typer av texter såsom verksamhetsberättelser, informativa texter, texter för webben, jämställdhetsplaner och andra företagsplaner, säljtexter, annonser, produktbeskrivningar, personliga porträtt eller text för sociala medier som Facebook och Twitter.

 

Jag kan också hjälpa till med coachning och redigering när du skriver en egen text för t ex jobbansökan, personligt brev, olika ansökningshandlingar etc. samt all typ av korrekturläsning av uppsatser, avhandlingar etc.

 

När jag arbetar med en text behöver jag först få veta vad målet är. Det finns sedan en mängd olika vägar dit, tillsammans kan vi hitta just den väg som passar ditt/ert mål bäst.

 

Jag har gått Poppius Journalistutbildning i Stockholm och har erfarenhet av att skriva från många olika håll. Se mitt CV för mer information.

 

Jag har en hel del erfarenhet av sk. storytelling när det gäller försäljning av olika produker. Att skapa en historia för en ny produkt är fascinerande och minst lika viktigt som att upptäcka och återberätta ett gammalt föremåls historia. Storytelling kan användas vid all försäljning för att öka på känslan för och lusten till föremålet.

 

Kontakta mig för mer information, frågor eller uppdrag.

Elektrisk doftlampa för olja, 1920-tal. Älvan har ett bedårande nyfiket uttryck i ansiktet som effektfullt lyses upp av lampans sken.

 

Make Up-dosa, efterkrigstid. Märke Stratton.