CV ~ Erfarenhet

 

Jag är skribent, kulturvetare och värderare samt nytillträdd redaktör för Barncancerföreningens medlemstidning Solblänk.

 

Jag är utbildad vid Poppius Journalistutbildning och har läst för en Kulturvetarexamen innehållande bland annat Genusvetenskap, Sociologi och Arbetsvetenskap vid Karlstads Universitet. Jag har också läst kurser i Litteraturvetenskap vid Örebro Universitet.

 

Jag har erfarenhet som skribent från olika håll:

 

  • Redaktionsmedlem och skribent i studenttidningen Hot Coffee utgiven av Hot Coffee Media Productions.

 

  • Styrelsemedlem i Föreningen för Värmländsk Kultur samt skribent i deras tidning Värmländsk Kultur. Textuppdrag för publicering på uppdrag av Fotokakel Sverige AB.

 

  • Debattartikar i Värmlands Folkblad, Nya Wermlands Tidning och Föreningen Sonja.

 

  • Textproduktion för flertalet företag.

 

Jag har över 10 års erfarenhet av Second Handbranschen och värdering av föremål från 1900-talet. Jag har arbetat bl a på Myrornas centrala värderingscentral i Sätra samt på Stockholms Stadsmission Second Hands värderingscentral i Segeltorp med värdering av kultur- och konstföremål.

 

Jag behärskar fotograferandets konst samt bildbehandling i bl a Photoshop.

 

Jag har:

 

  • Engagerat mig i flertalet föreningar som främst skribent men också ansvarat för alltifrån redaktionellt arbete, marknadsföring, design och webbsidearbete, program- och tidskriftsplanering, arkivering, försäljning, konstruktör av broschyrer samt bokföring.

 

  • Breda kunskaper inom ord- och bildbehandling och webbdesign samt har vana att skapa trycksaker. Jag behärskar många dataprogram: Photoshop, inDesign, Illustrator, Quark Xpress, Dreamweaver, Frontpage, Windows Office, Open Office m fl.

 

  • Bred kunskap gällande internet; Informationssök, research samt hantering av insamlad information.

 

  • Kunskaper i bokföring.

 

  • Stor kunskap om försäljning över nätet, marknadsföring samt en hel del ren teknisk kunskap om datorer.

 

Detta är ett sammandrag av mitt cv, sammansatt för bruk på denna sida. För korrekt upprättat och utförligare cv kontakta mig.

 

Puderask i melamin.

 

Brevkniv i 830 silver med mönster i fornnordisk stil. Den fornnordiska stilen uppkom i slutet av 1880-talet.